Брад Пит поздрави абсолвентите от университета в Мисури

eva.bg 20 May 2020

Снимка: YouTube

Макар и днес да е един от най-големите актьори в Холивуд, в началото на 20-те си години Брад Пит е обикновен студент по счетоводство в университета в Мисури, Спрингфийлд.

Само два месеца преди да завърши, той напуска университета и заминава за Калифорния, за да преобърне живота си и да започне уроци по актьорско майсторство. Получава първата си роля, с която изгрява на големия екран, когато е на 27 години – тази на каубой в култовата лента „Телма и Луиз“ от 91-ва.

Брад обаче не забравя откъде е тръгнал. И дори да не успява да вземе своята диплома, сега той реши да подкрепи настоящите абсолвенти от своя университет, които трябва да завършат в екстремните условия на карантината.

„Здравейте на всички! Поздравявам всички завършващи студенти на университета в Мисури! Вероятно всичко е много странно, предвид карантината и особените условия, но ние всички ви подкрепяме, бъдещето на света е във вашите ръце – вие сте тези, които имат възможност да го направят по-добър. Успяхте, завършвате! Наслаждавайте се и мислете мащабно!“, каза Брад във видео обаждане.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР