Хоакин Финикс и Руни Мара очакват първото си дете

Двамата са заедно от четири години

eva.bg 19 May 2020

Снимка: getty images/guliver

Една от любимите ни холивудски двойки очаква първото си дете. Хоакин Финикс и Руни Мара ще станат родители за първи път. Според информациите в западните медии, тя е бременна в шестия месец.

Понеже и 45-годишният Финикс, и 35-годишната Мара са пословично потайни относно личния си живот, не очакваме традиционните звездни фанфари в социалните мрежи относно обявяването на новината и разкриването на пола на бебето. Това е една от причините да обичаме тази талантлива холивудска двойка, която не търси реклама чрез личния си живот.

Двамата не обявиха официално и годежа си, за който коментираха единствено близки до тях.

Според източници на медиите отвъд Океана, бебето се очаква през лятото. От началото на пандемията двамата са се самоизолирали в дома им в Лос Анджелис, като единствено няколко папарашки снимки, на които се вижда големият корем на Руни Мара, разкриват новината за щастливото събитие, което ги очаква.

Двамата са заедно от четири години, а информации за годежа им се появиха през юли месец миналата година. Няма да се изненадаме, ако междувременно са успели да сключат тайно брак в тесен семеен кръг.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР