Наоми Кембъл за 13 от незабравимите си визии

eva.bg 15 May 2020

Снимка: YouTube

Тъй като Met Gala 2020 – балът на годината! – също бе отменен заради пандемията, за пръв път от много време първият понеделник на май бе просто обикновен ден.

Традиционно ежегодният бал на Института за костюмите към музея Метрополитън в Ню Йорк, провеждан под патронажа на Ана Уинтур, ангажира само избрани знаменитости (между 650-700 души, не повече), всяка година вълнението покрай него е голямо, а подготовките на тоалетите, съобразени с темата на бала, продължават месеци наред преди големия ден.

Наоми Кембъл е една от вечните модни икони, супермодел от 90-те, който и до днес показва, че неостаряващата красота не е мит. Тя винаги е почетен гост на бала, а визиите й винаги се нареждат сред най-добрите. И тъй като Met Gala не се състоя, но пък има дълга традиция, Vogue покани Наоми да говори в новата им рубрика, в която знаменитости разказват за най-емблематичните си модни прояви и обясняват всички интересни истории около тях.

Наоми си припомни и разказа за 13 от най-ярките си тоалети, оставили следа в историята на големия бал в музея Метрополитън. Припомнете си и вие какво е носила Наоми на събитието от 1990 г. до миналата година.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР