Деми Мур припомни сватбения си ден с Брус Уилис от 1987 г.

eva.bg 15 May 2020

Снимка: Instagram

Деми Мур непрекъснато споделя в Инстаграм как си прекарва по време карантината.

Ако съдим по снимките й, тя е по-щастлива от всякога и, както сама пише „в най-доброто обкръжение“ – семейството й. Вече втори месец Деми е под един покрив с бившия й съпруг Брус Уилис, трите им дъщери и техните партньори.

И тъй като едно от заниманията им бе да се ровят из архивите и да се радват на мили спомени от старите ленти, наскоро Мур сподели кадър от сватбата им с Брус през 1987 г. Поводът бе почитането на музиканта Литъл Ричард, който почина преди броени дни. Именно той венчае Деми и Брус през 87-ма, като е правил това и за други знаменитости като Синди Лупър, Том Пети и други.

Брус и Деми са в прекрасни отношения, както личи. Всички са изненадани, че актьорът прекарва толкова много време с бившата си съпруга и общите им деца, вместо с настоящата си такава – Ема Хеминг, от която има две дъщери – Евелин на шест и Мейбъл на осем годинки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

С последните си постове обаче Мур разсея всякакви коментари, като показа, че цялото семейство, заедно с Ема и най-малките дъщери на Уилис, също са близки и прекарват време пълноценно заедно. На снимките от семейния излет сред природата виждаме Деми, Брус, дъщерите им Талюла, Скаут, Румър и техните приятели, Ема Хеминг и малките й момичета: „Благодарна съм, че днес съм със семейството си, както съм благодарна за всеки друг ден, прекаран с най-близките ми“, написа Деми към общите снимки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР