Треньорът на Адел разкри повече за пълната й промяна

eva.bg 08 May 2020

Снимка: Instagram

Откакто стана ясно, че Адел е свалила над 40 килограма, всички обсъждат драстичната й промяна – било то с похвали, или с порицание.

Личният й треньор Пийт Герасимо побърза да заглуши злите езици, които смятат, че Адел от чиста суета се е подложила на нездравословен хранителен режим.

Пийт е категоричен, че когато певицата е стартирала своя режим, на първо място е било само и единствено по-здравословен начин на живот и целта не е била голямо отслабване.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pete Geracimo (@petegeracimo) on

„Адел никога не е имала за цел да се стопи. Тя бе загрижена за здравето си и то беше единственото, което водеше новия й режим. Адел тренира повече от година и отслабваше бавно и постепенно. Но тъй като рядко се появява на публични места и страни от събитията напоследък, на хората им се струва, че тя е отслабнала рязко. Не е така. Освен това на нея не й е нужна тънка талия, за да привлича внимание към себе си – Адел дължи успеха на гласа си, а не на фигурата си“, категорично заяви треньорът.

Това обяснение от страна на човека, който се е грижил повече от година за това Адел да се движи и да спазва здравословен хранителен режим, може и да успокои онези, които смятат, че певицата има хранително разстройство. Много спекулираха, че причина за това е болезненият й развод и тя се справя по свой начин с него. Е, приближените до Адел обаче смятат, че тя повече от всякога обръща внимание на доброто си здраве.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР