Ева Лонгория показа белите си коси

eva.bg 07 May 2020

Снимка: Instagram

По време на карантината една от най-често срещаните шеги бе, че след разпускането й, всички ще излязат навън с ужасни прически, лош маникюр и спешна нужда от посещение в салоните.

Това не е далеч от истината. И ако някои жени съумяват да се справят сами у дома с тези предизвикателства, то други, като Ева Лонгория, са свикнали на екип, който да се грижи за тях.

В нормална ситуация Ева със сигурност има цял антураж, който поддържа косата й, маникюра й и какво ли още не. Сега обаче актрисата не би рискувала за нищо на света здравето на близките си и се наложи да вземе нещата в свои ръце.

Абсолютно откровена пред своите последователи, Лонгория показа белите си коси: „Дори и самата аз съм в шок. Не бях готова за толкова много сиви коси. Никога не съм ги оставяла да израстат толкова!“, каза тя във видео, което сподели в мрежата.

Ева показа на всички как овладява тази малка криза, без да се притеснява от белите си коси. Всички в мрежата я поздравиха за това, че показва реалността без свян, споделяйки, че и известните личности невинаги изглеждат перфектно.

Тъй като актрисата е посланик на L'Oreal Paris от 2005 г., затова заложи на продукт на бранда, който нейният фризьор й препоръчва като изпитан. Вижте повече в следващото видео.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР