Изглеждаш страхотно, Адел!

eva.bg 06 May 2020

Снимка: Instagram

На пети май Адел навърши 32 години. По този повод певицата реши за пръв път от много време да удостои почитателите си с благодарствен за пожеланията им пост в интернет, придружен от снимка.

„Благодаря на всички, че направихте рождения ми ден толкова прекрасен! Надявам се да успявате да останете на себе си в тези луди, луди времена“, написа тя.

Момичето с големия глас, чиято кариера светът следи със затаен дъх от 2006 г. напоследък се губи от публичния шум и е трудно да се проследи какво ново се случва около нея, освен драстичното й отслабване. След развода си със Саймън Конецки, Адел се е съсредоточила върху себе си и живота си и не е активна в мрежите. Папараците обаче не спираха да улавят певицата на различни места и мероприятия, за да ни покажат, че се е променила до неузнаваемост.

През януари стана ясно, че Адел е свалила около 45 килограма, както тя сама споделя по време на почивката си в Ангуила с 19-годишна студентка от Масачузетс – Лекси Ларсън. Тогава за пръв път папараците показаха на света колко е отслабнала Адел, пускайки нейни снимки по бански.

Независимо от противоречивите мнения относно промяната на Адел, певицата очевидно се чувства страхотно. Сега я виждаме в невероятни тоалети, които никога преди не си е позволявала да се покаже.

На снимката, споделена преди броени часове в Инстаграм, смеем да твърдим, че тя изглежда невероятно и си личи, че се и чувства така. Приближени до нея пък потвърждават, че Адел наистина е щастлива от промяната и се чувства много по-уверена.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР