EVA Dance Challenge

Семейното танцово предизвикателство на Яна Титова и Алек Алексиев #evadancechallenge

06 May 2020

EVA хвърли ръкавицата на артистичното семейство Яна Титова (режисьор и актриса) и Александър Алексиев (актьор и продуцент) и ги предизвика да се включат в танцовия проект #evadancechallenge. В навечерието на Гергьовден получихме и тяхното толкова лично и прекрасно видео, което единодушно озаглавихме „Семеен (танцов) портрет в интериор”. Както сами ще се уверите, в главните роли във видеото не са точно двамата известни родители, а по-скоро двете им дъщери – шестгодишната Ая и бебето Хана, което съвсем скоро ще навърши 1 година. Разбира се, професионално изпълнените балетни стъпки, позиции и скокове  – плие, купе, жете и прочие – на Алек Алексиев не могат да останат незабелязани и неоценени в никакъв случай. Парчето, на което семейството танцува, се нарича Into the Unknown в изпълнение на Panic! at the Disco и е от филма „Замръзналото кралство 2” – „химна ни в момента”, както го нарече Яна. Финалът на видеото със специалното включване на Хана е брутален. Благодарим, семейство! 

Приемаме много лично това видео, заради усещането за дом, любов и радост, което носи в себе си, и го споделяме с всички вас като поздрав за днешния празник, както и за всички щастливи дни, които тепърва ни предстоят. Лятото идва и с всеки изминал ден светът около нас все по-малко ще прилича на „замръзналото кралство”, в което живяхме през последните два месеца. Вярваме в това! Бъдете здрави!

P.S. Тази вечер, 6 май, от 21:00 БНТ1 ще излъчи филма „Възвишение” на режисьора Виктор Божинов по романа на Милен Русков, където Алек Алексиев изпълнява една от главните роли в незабравим дует със Стоян Дойчев.

ТВОЯТ КОМЕНТАР