Моден блиц с Вили Пеева-Пападопулу

eva.bg 05 May 2020

Като работеща жена за Вили е предизвикателство да излезе от стандартната представа за класическото офис облекло. Червеният костюм с панталон впечатлява с категоричен силует и наситен цвят, който говори за увереност и безупречна елегантност, присъща на личния стил на Вили, който е всичко друго, но не и скучен! Сако и панталон iBlues от Week & Shop MDL

Снимка: фотография Радина Ганчева, стилист Сианна Маринова, грим Гергана Иванова

Тя е олицетворение на модерната работеща жена, която лавира с успех между кариерата и семейството си. Завършила е право, владее 5 езика и се развива в сферата на здравеопазването от 2004 г. насам. В момента Вили Пеева е административен директор на МЦ „Афродита“ – най-големия център за регенеративна медицина в България, който оглавява от самото му създаване през 2007 г. Елегантността е норма в ежедневния й стил, затова никога няма да я видим на нисък ток в офиса.

Твоят личен стил в три думи… класически, елегантен, бляскав.

Тенденцията, от която ще черпиш вдъхновение през новия сезон, е... флоралните елементи и едноцветният пастелен стайлинг – перфектни комбинации, които ще внесат разнообразие в офис облеклото.

През пролет-лято 2020 ще инвестираш в... чанта или часовник. Помня как преди време утвърдена модна редакторка написа: „Може да съм облечена от глава до пети за 100 евро, но чантата ми е jimmy choo“. Един аксесоар може да направи чудеса!

Защото... е важен акцентът.

С удоволствие ще продължиш да носиш... високи токчета, не мога да си представя да отида в офиса с ниски обувки.

Всъщност в гардероба ти винаги ще има място за… още един панталон и костюм.

И никога няма да те видим облечена в… boho style.

Адмирираш жените, които... държат на външния си вид и не се оправдават с „не ми остана време“.

Основните съставки на добрия стил са… умереност, максимум три цвята и две бижута. Класика.

А в графата „лош вкус“ би поставила… липсата на индивидуалност, стряскащо е в момента колко млади момичета постигат „ефекта на близнака“ с естетични процедури, не мога да ги различавам.

Луксът за теб е… да можеш да пътуваш, хубавото вино, време със семейството ми.  

Как купуваш дрехите си – планирано или по-скоро емоционално? Не планирам, влизам и зная какво търся, за мен е загуба на време да обикалям по магазините.

Най-добрата част от твоята работа е… когато ми съобщят за поредната бременна жена, за поредното раждане на наше бебе и когато видя радостта в очите на семейството. Уникално чувство.

Думата, която те описва най-добре в този момент, е... щастлива.

НАКРАТКО
Любим дизайнер/Бранд – Escada, Karen Millen
Аромат – Dior J’adore
Филм – „Гарванът“
Песен – One / U2
Книга – много, но „Брулени Хълмове“ е класика
Дестинация – Ню Йорк,
Маями, Виена
Вреден навик – Имам си ги.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР