Моника Белучи – нова прическа, нова корица

eva.bg 28 April 2020

Снимка: Instagram/ Madame Figaro Paris

Напоследък Моника Белучи обича да експериментира с късите прически и смеем да твърдим, че те безкрайно й отиват.

Актрисата рядко прибягва до радикални промени във визията си, но когато го прави, несъмнено й се получава.

Сега Белучи отново краси корицата на новия брой на френското издание на Madame Figaro.

Именно с фотосесията си за списанието тя се похвали с новата си прическа, докато позира в прозрачно боди от Dolce & Gabbana и искрящо яке от Аzzedine Аlaia.

Пред изданието тя сподели за това как се справя с настоящата кризисна ситуация:

„Чувствам безкрайна тъга, но как да се чувства човек в момент като този? Мисля за страната си, за приятелите си, за това, че живеем в страх. Но аз имам пълна вяра в медицината и съм убедена, че ще намерим необходимия лек за това. Но дотогава трябва да чакаме“, сподели Моника, като допълни, че най-добрият начин да се премине през труден период, е човек да се съсредоточи в положителните неща в живота си:

„Семейство, приятели, любов – ето кое е важно. Трябва и да преоткрием радостта от простичките неща в живота. Но едно мога да кажа със сигурност - дъщерите ми са отговорът на всичките ми въпроси. Те ми дават смисъл във всеки един момент, във всяка една ситуация. С тяхното раждане се появи и причината за съществуването ми на тази земя. Това е нещо, което получих и от своите родители, които не просто ме научиха на любов, но и ми позволиха да бъда автономна личност“, казва още Белучи.

1 КОМЕНТАР
1
natt
12 June 2020, 13:17

Изключителна жена и също толкова актриса!

ТВОЯТ КОМЕНТАР