И Джони Деп се присъедини към Инстаграм

eva.bg 17 April 2020

Снимка: Instagram

Много от любимите ни знаменитости странят от социалните мрежи, в които повечето хора дават особен достъп до личния си живот. След като Дженифър Анистън се престраши да си направи Инстаграм акаунт, я последва Матю Пери, а сега и Джони Деп – от когото съвсем не очаквахме – се присъедини към платформата.

Актьорът събра над милион последователи за часове, като до момента има два поста – снимка, в която поздравява всичките си нови последователи, и видео, в което говори за настоящите проблеми, свързани с коронавирус пандемията.

„Здравейте на всички! Тъкмо записвам нещо за вас, дайте ми само минута“, написа към първия си пост Деп. Наистина скоро след това актьорът качи и видеото:

„Никога не съм предполагал, че ще се озова тук. Това е първият ми опит със света на социалните мрежи. Никога не съм изпитвал нуждата да бъда активен в интернет, досега. Смятам, че сега е моментът, в който трябва да отворя диалога с вас. Коронавирусът, този невидим враг, вече причини толкова много трагедии по света, толкова много щети в живота ни.

Някои загубиха близките си, милиони загубиха работата си – единствения си източник на доходи, други гледаха бизнесът им да се срива, след като са го градили години наред. Твърде много хора живеят на улицата, без протекция, без покрив над главите си, без опция за изолация. Затова трябва да си помогнем взаимно в този мрачен момент.

Да, много от нас са с вързани ръце и просто няма какво да направят. Но сърцата ни не са вързани, грижата един за друг ще ни спаси и можем да я проявяваме ежедневно. Нека удържим на изолацията, нека не се поддаваме на този ад и да се възползваме от времето, за да останем любопитни, да научим нещо повече и да сме до близките си. Защото имаме само днешния ден, и това е. Никой няма да ви възвърне изгубения ден. Отговорността е ваша да направите нещо в настоящия ден, който никога да имате пак. Скуката не е позволена!“

Вижте какво още сподели Джони Деп в следващото видео. Издаваме ви само, че с музиканта Джеф Бек той е написал нова песен, наречена "Изолация"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР