В дома на Фики Стораро

eva.bg 15 April 2020

Снимка: Светослав Караджов

Екип на EVA имаше удоволствието да гостува в дома на Фики Стораро.

Съпругата му Гюлджан ни посреща с отрупана с лакомства маса – малки, прецизно навити лозови сармички, кекс, ядки и плодове, а докато разговаряме, някак почти незабележимо приготвя топли банички с невероятно вкусна плънка. Уютен е този дом и озарен от светлата енергия на обитателите си, сред които е и малкият ангел – двегодишният Тони, кръстен на дядо си, който не спира да бърбори и да участва във всичко, което се случва около него. Наследникът носи същата лекота на общуване, макар и толкова малък, и същата чаровна усмивка като баща си.

В пространството, което обединява хол, трапезария и кухня, се случва животът на семейството, изпълнен с игри, гледане на телевизия, приготвяне на вкусна храна, композиране на музика и дори... импровизиран фитнес във времената, когато всички сме принудени да сме у дома.
 
Какво не знаем за Фики Стораро, един от фаворитите в телевизионното шоу „Като две капки вода“? Чете само в EVA, само през април.
 
Животът продължава и е важно да сме заедно в този труден момент. Търсете ни на бензиностанциите и във всички работещи места за продажба на преса и печатни изделия.
 
Може да ни закупите и онлайн – https://eva.bg/order/issue. Доставката е чрез български пощи и е безплатна за вас.
 
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР