Лейди Гага: Нямам търпение да бъда майка

eva.bg 09 April 2020

Снимка: Getty Images

Лейди Гага винаги е поставяла кариерата си на първо място: „Някои жени избират да следват мъжете, а други искат да следват мечтите си. Кариерата ви никога няма да се събуди някоя сутрин и да ви каже, че вече не ви обича“, споделяла е тя.

И тъй като 34-годишната певица покори всички върхове, които досега си е поставяла за цел (припомняме, че през февруари миналата година тя взе и Оскар за най-добра оригинална песен), тя вече мисли за постиженията си в личен план.

Явно сега Гага има повече време, което да отдели на себе си и на любимите си хора. Наскоро стана ясно, че новият й партньор е Майкъл Полански - CEO на Facebook, създател на Sean Parker's Parker Group и ко-създател и изпълнителен директор на фондацията на филантропа Шон Паркър - Parker Foundation.

Колко е сериозно между тях, можем само да гадаем, но когато списание InStyle попита певицата какви са плановете й за бъдещето, тя отговори кратко и ясно: „Брак. Повече музика. Повече филми. Също така и повече благотворителна дейност от страна на фондацията ми Born This Way. Искам да се отдам на много повече филантропия.“.

Към това Лейди Гага добави, че много иска да бъде родител и няма търпение да дойде този момент: „Много съм развълнувана от идеята да имам деца. Нямам търпение да бъда майка. Не е ли невероятно, че тялото ти може да създаде друго човешко същество?“, каза тя пред изданието.

Въпреки това тя не е оставила стария си мироглед за независимост и любов към себе си: „Благодарна съм за всичко, което ми се е случило, за възможностите, които съм имала по пътя си. Всичко това ме е направило човека, който съм днес. Хората си обещават едни на други, че ще бъдат заедно в добро и зло. Но аз си обещава това сама на себе си. Казвам си: „Знаеш ли какво, Стефани? В болест и здраве, в добро и зло, аз съм с теб и ще държа ръката ти, каквото и да ни готви съдбата!“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР