Инстаграм шоуто на Майли Сайръс

Лилия Илиева 10 April 2020

Сър Елтън Джон, Елън Дедженеръс, Рийз Уидърспуун, Зоуи Кравиц, Деми Ловато са сред звездните гости на токшоуто за позитивизма по време на изолацията и корона вируса в инстаграм на Майли Сайръс. То стартира на 17 март със заглавието Bright Minded, което е акроним, съдържащ темите, на които Сайръс говори със събеседниците си:

B – blessings/curses of social media: социалните медии като благословия и проклятие

R – reliable sources: надеждните източници на информация

I – immune boosters: имуностимуланти

G – getting active: как да се поддържаме активни

H – healthy anxiety: полезното безпокойство

T – thoughts and attention/toxins: мисли и внимание/токсини

M – memories: спомени

I – inflammation: раздразнение

N – negative thoughts: негативни мисли

D – dedicating 15 minutes to something new: посвещаване на 15 минути на нещо ново

S – sleep: сън

Певицата го снима и излъчва от дома си. Целта й е да вдъхнови почитателите си, че ако бъдем позитивни и активни в създалата се, изненадваща за повечето хора, ситуация и използваме времето вкъщи, за да работим върху себе си и да коментираме алтернативни начини да бъдем полезни на природата, всичко ще се оправи.

Във всеки епизод, звездните гости разкриват пред Майли и последователите й в инстаграм различни трудности от личния си живот и дават съвети от първо лице. Селена Гомез признава, че е диагностицирана с биполярно разстройство, разказва как се справя с неспокойствието, връщайки се в спомените от детството си, когато се е чувствала защитена и радостна. Деми Ловато споделя за пътя, който е изминала, за да се възстанови от свръхдоза през 2018 г., през какви промени е преминало тялото й и как се е научила да приема и харесва себе си каквато е.

 

Сър Елтън Джон от дома си в Лос Анджелис посвещава разговора на борещите се с коронавируса лекари на първа линия и ада, през който преминават. След като събира 8 милиона долара по време на специалните домашни концертите на iHeart и ги дарява на организациите Feeding America и First Responders Children's Foundation, британският певец продължава активно работата си по фондацията Elton John AIDS Foundation за подпомагане на болните от СПИН с лекарства и медицински грижи и по време на кризата. На финала на разговора Елтън споделя колко е важно да се свързваме с близките си и да им напомняме колко много означават за нас и казва, че се надява, че след като кризата премине, хората ще са по-добри един към друг.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР