Джейн Фонда възроди култовите си тренировки

Актрисата се присъедини към TikTok

eva.bg 03 April 2020

Снимка: TikTok

В началото на 80-те години Джейн Фонда бе обявена за кралица на аеробиката и актрисата разработи собствени техники. През 1982 г. започнаха да излизат първите видеа, в които Фонда показваше ефективни упражнения за перфектна фигура.

Днес Джейн е на 82 и все още поддържа тънката си талия, продължавайки да прави упражнения у дома.

Сега, когато целият свят се е изолирал вкъщи, но има късмета да се намира в дигиталната ера, Джейн реши също да се възползва от новите платформи на съвремието, за да възроди своите тренировъчни видеа.

Актрисата се присъедини към TikTok и призова всички да запазят приповдигнатия си дух: „Здравей TikTok! Тук е Джейн Фонда и бих искала да възродя популярните си тренировки и да ви поканя да се присъедините към мен. Заедно ще победим тази криза!“, каза Фонда в своето видео, като после допълни, че един от големите ни проблеми днес е именно климатичната криза, с която трябва да се борим всички заедно. Затова стоенето вкъщи според нея не е толкова лошо и е в полза на околната среда.

На младини Джейн Фонда действително прави същинска революция със своите уроци по аеробика. Над 17 милиона копия от видеокасетите й биват разпродадени през 80-те. 

@janefonda

Hello Tik Tok! I’m bringing back the Jane Fonda Workout to fight the climate crisis. Join ##firedrillfriday 4/3 @ 11AMPT ##happyathome ##indoorworkout

♬ original sound - janefonda
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР