В крайна сметка техният дом ще е в Лос Анджелис

eva.bg 28 March 2020

Въпреки информациите, че Меган Маркъл и принц Хари ще живеят за постоянно в Канада след като решиха да избягат от кралските ангажименти, двамата в крайна сметка изненадаха всички.

В последните часове преди затваряне на границите между Канада и Америка за пътувания, те отлетяха с частен самолет до Лос Анджелис. И причината е, че в крайна сметка са решили именно там да се установят за постоянно и там да е техният нов дом.

Според западните медии причината за всичко това е по-скоро икономическа.

„Беше им казано, че ще е трудно да си изкарат работни визи в Канада, защото Меган продължава да е американски гражданин. Така че щеше да се наложи да плаща данъци върху доходите си и в Канада, и в САЩ“, коментират източници на западните медии.

Така в крайна сметка двамата решили да вземат бебе Арчи и да започнат новия си живот в Лос Анджелис, където Меган ще поднови и актьорската си кариера. Засега само с озвучаване на герои в Дисни филми, но със сигурност това ще е само началото на завръщането й в Холивуд.

Остава отворен въпросът какво точно ще работи принц Хари, но по всяка вероятност основен акцент ще е благотворителната дейност.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР