Кралски аплодисменти

eva.bg 27 March 2020

Снимка: instagram

Навсякъде по света затворените по домовете си хора аплодират в определен час усилията на медиците да се справят с корона вируса, да лекуват при екстремни условия, да са до умиращите в последните им часове. И всичко това с риск за тяхното здраве.

Към аплодисментите снощи във Великобритания се присъедини и цялото кралско семейство. Видяхме заразения с коронавирус принц Чарлз да аплодира и изглеждаше в добро състояние. Съпругата му Камила Паркър-Боулс също аплодира медиците, но от друго място в замъка в Шотландия, където двамата са се изолирали. За разлика от Чарлз, тя няма положителен тест за COVID-19 и явно в момента са спрели контактите помежду си.

Ние обаче сме особено впечатлени от аплодисментите на трите деца на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Става въпрос за Джордж, Шарлот и Луи, чието ръкопляскане бе пуснато онлайн в инстаграм профила на херцозите на Кеймбридж.

За всички лекари, сестри, санитари, джипита, фармацевти, доброволци, които работят неуморно, за да помогнат на заразените с COVID-19“, написаха Кейт и Уилям към видеото на ръкопляскащите принцове и принцеса.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР