Меган Маркъл в Семейство Симпсън? Анимационният й герой е вече готов!

eva.bg 25 March 2020

Снимка: The Simpsons

Когато се омъжи за принц Хари, Меган Маркъл се отказа от кариерата си на актриса, отдавайки се на кралски задължения. Херцогинята обаче не бе приета много топло от британците, затова с Хари взеха голямото решение да се оттеглят, отказвайки се от своите кралски титли. Не мина много време, преди Меган да опита да се върне в киното, макар и по друг начин.

Маркъл побърза да подпише договор с Дисни, за да озвучава различни филми. Сега обаче й се отваря нова възможност – и то не малка.

Създателите на анимационния сериал „Семейство Симпсън“ решиха да предложат на Меган камео в един от новите им епизоди. Това е най-дълго просъществувалият американски анимационен ситком, появил се за пръв път пред 1989 г. Днес той е носител на награда Еми, списание „Тайм“ го определя като най-добрия телевизионен сериал на 20 в., а TV Guide го класира сред десетте най-велики предавания на всички времена през 2002 г.

Продуцентът Ал Джийн сподели, че участието на кралските особи се обсъжда толкова сериозно, че художникът Александро Паломбо вече е успял да изобрази анимационните герои на Меган и Хари в света на Симпсъните: „Разбрахме, че тя иска да озвучава филми. Така че, ако двамата с Хари четат това, нека се свържат с нас!“, каза в скорошно интервю Джийн.

Ето как биха изглеждали семейство Съсекс като анимационни герои в „Семейство Симпсън“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР