Елтън Джон: Наслаждавам се на всяка секунда със семейството си

eva.bg 24 March 2020

Снимка: Instagram

Докато повечето знаменитости, свикнали на препълнени графици и много активен живот, вече се чудят какво да правят у дома, ето една звезда, която се наслаждава на всеки миг от изолацията по време на пандемията.

В дистанционно интервю за Apple Music, Елтън Джон сподели, че най-после има възможността да прекара пълноценно време със синовете си и съпруга си, тъй като участията и турнетата му за момента отпадат.

„Обикновено нямам лукса да прекарвам толкова време с тях, затова се наслаждавам на всяка секунда. Всички трябва да оценяват това, докато могат. Помнете, че през всеки облак минава лъч светлива“, сподели 72-годишният легендарен певец.

Той неведнъж е разкривал, че по време на големи семейни празници като коледните например, той доброволно се самоизолира с близките си, за да може всички да бъдат истински заедно. Правилата са – никакви телефони, за да не се губят живият контакт и разговорите.

„Може би тази ужасна ситуация все пак ще обедини хората, ще ги накара да мислят едни за други. Всички сме толкова егоистични, дори и аз“, добавя още сър Елтън Джон.

Той е категоричен и за позитивното влияние на музиката, която има лечебна сила именно в моменти като този.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР