Втори живот за старите дрехи и... място и бюджет за нови

01 April 2020

Каквото и да си говорим, дами, в гардероба на всяка една от нас никога няма достатъчно дрехи, дори когато рафтовете и закачалките са толкова препълнени.

Дали заради необмислени покупки на тоалети, които впоследствие така и не носим, дали заради няколкото килограма в повече, заради които 30% от гардероба ни става неизползваем, или понеже просто ни омръзва дадена дреха, но със сигурност всяка една от нас може да освободи място в гардероба си за следващи любими модни находки. А как ви звучи не само да освободите място, но и да спечелите  средства от дрехите и аксесоарите, които така и не носите, а са като нови.

Как? Чрез специалната услига “Продайте на Remix” на remixshop.com. Идеята е много простичка и печеливща за всички – давате втори живот на дрехите, които не носите, като ги превръщате в модни находки за някой друг и в същото време печелите пари и място в гардероба си. Ето и цялата услуга в детайли.

1. Запознайте се с изискванията и приеманите марки

За да подберете артикулите, които да изпратите, първо се запознайте със стандартите и използвайте калкулатора, за да се ориентирате във възможния приход от продажбата им. Дрехите и аксесоарите ви трябва да бъдат чисти и без следи от употреба. Не трябва да имат петна, дупки, издърпани нишки, износване и други дефекти. Водете се по правилото - ако става за подарък на приятел, става и за “Продайте на Rеmix”. Търсят се модели, които са актуални и, за предпочитане, според сезона. Дрехите, които не са съобразени с настоящия сезон, се продават по-бавно. Уверете се, че марките на артикулите, които планирате да изпратите, са част от списъка, който може да откриете тук.

2. Поръчайте Remix Bag (голям, здрав и надежден плик, в който да съберете всичко, с което сте готови да се разделите) от профила си на remixshop.com. Не плащате нищо за доставката.

3. Напълнете вашия Remix Bag с избраните дрехи и аксесоари. Заявете куриер от профила си и му предайте пълния Remix Bag за доставка обратно в Remix. Куриерските разходи отново ще са за тяхна сметка.

4. Следете статуса на вашия Remix Bag в секцията “Моите продажби” в личния ви профил. Сумата, която ще получите, се определя от продажната цена, марката и категорията на изпратения продукт.

5. След като артикулите са намерили нови собственици, а парите са във вашия виртуален портфейл, може да използвате прихода си за нови модни находки от remixshop.com, да заявите прехвърлянето във ваша лична сметка или да направите добро, като дарите за каузата на SOS Детски селища България.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР