Твоето любимо бижу - Смартфонът, и неговото ново амплоа

Как Samsung Galaxy S20+ ще се превърне в дясната ти ръка!

eva.bg 23 March 2020

Без капка колебание можем да потвърдим, че днес целият ни свят се побира в смартфона ни. Тези компактни и придружаващи ни навсякъде устройства ни свързват с любимите хора, запечатват безценни мигове и спомени, навигират ни и ни помагат да се справим с натоварения график ежеминутно.

За дамите детайлите винаги са били от огромно значение, затова смартфонът за тях е нещо повече от телефон. Повярвайте, ние от EVA разбираме това чудесно – в нашата уютна редакция работим предимно жени, които обръщат внимание на всичко. Ние често обменяме впечатленията от опита си с нашите смартфони, които улесняват работата ни всеки ден и се налага да ги ползваме все по-често. Не беше трудно да установим, че за жените освен, че един смартфон трябва да може да прави прекрасни снимки, да осигурява разнообразни средства за общуване и забавление, той трябва и да бъде съвършено допълнение към стила (и никоя дама не бива да прави компромис с това!). Ето как се влюбихме в Samsung Galaxy S20+.

Ако и ти си от нашия отбор, а именно взискателна представителка на женския пол, те уверяваме, че този телефон не само ще се превърне в новото ти любимо бижу, а и ще те впечатли с невероятните си възможности, от които е трудно да не бъдеш изкушена в забързания ни високотехнологичен свят.

Samsung Galaxy S20+ е част от серията Samsung Galaxy S20, с която можем лесно и бързо да се гмурнем в бъдещето на технологиите и комуникациите, тъй като серията ни подготвя за новата 5G свързаност, за която днес всички не спират да говорят, тъй като тя ще отвори галактика от възможности и изживявания от следващо поколение.

Нейно Величество – Камерата, тук е просто сбъдната мечта. (Да си дойдем на думата!)Samsung Galaxy S20+ може да се похвали с изумително качество на кадрите, притежавайки най-големия сензор за изображения на Samsung. Основната четворна камера е оборудвана с вграден изкуствен интелект, който идва на помощ във всяка ситуация, за да получиш перфектния кадър, а видеата ще бъдат с качеството на тези от модерните видеокамери. Да, сега в дамската си чанта можеш да носиш устройство, с което да снимаш като професионалист!

Нещо повече: вече можеш да заснемаш видео в 8К! За по-незапознатите, това означава най-високата резолюция в дигиталната телевизия и кинематография. Тоест разполагаш с най-доброто от най-доброто, за да уловиш и най-дребния детайл, който убягва на другите. Много от вас ще са впечатлени и от възможността да могат едновременно да правят видеа и снимки. Да, вече можеш да запечаташ безценните мигове и във видеото, което гордо да споделиш в мрежите, и в снимка, която да поставиш в семейна рамка. И още: с невероятната функция за приближение (Space Zoom) можеш да заснемеш вълнуващи кадри, като вълшебния полет на ято птици или онази самотна лодка на фона на приказния изгрев, без да губиш красотата на детайлите.

Samsung Galaxy S20+ e изключително стилен и елегантен и когато го държиш в ръката си, не се нуждаеш от друг аксесоар. Красивите цветове, в които се предлага – космическо сиво, небесносиньо и космическо черно – както и минималистичната му визия, биха задоволили всеки изтънчен вкус, а тънкият и лек корпус на телефона го правят още по-приятен за работа в динамичното ни ежедневие.

Кристалната картина на дисплея му с ярки цветове носи истинско удоволствие всеки път, когато разглеждаш снимките си, или пък гледаш любимото си музикално видео.

И тъй като през деня непрестанно имаме нужда от своя добър приятел, смартфонът, той трябва да има и много издръжлива батерия, на която да не отнема много време за презареждане. Samsung Galaxy S20+ няма да ни подведе и в това отношение. Батерията му се зарежда невероятно бързо, за да може телефонът отново да бъде изцяло на наше разположение.

Затова, мили дами, ако сте в търсене на своето ново мобилно устройство, влезте в новото десетилетие с такъв верен помощник, красив аксесоар и ловец на красиви мигове! В нашата редакция съвсем скоро ще има горди притежателки на това бижу.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР