FreeBuds 3 - заглушете шума, чуйте музиката, бъдете в тренда

С безжичните слушалки на HUAWEI FreeBuds 3

13 March 2020

Нов интелигентен звук, модерен дизайн, впечатляваща технология за контрол на шума – това са част от екстрите на безжичните слушалки на HUAWEI FreeBuds 3, които вече може да откриете и на родния пазар.

Да започнем от комфорта и визията, защото те са изключително важни за нас, дамите. Слушалките са със заоблен калъф за зареждане, който е проектиран така, че да се побере удобно в джоба и да се носи леко в ръка. Безжичните слушалки са удобни благодарение на своите ергономични извивки и естествен отворен дизайн. Това позволява да се държат в ухото с часове. Елегантно оформени, те са решени в минималистичен, но модерен дизайн.

HUAWEI FreeBuds 3 са първите безжични стерео слушалки, които едновременно поддържат шумоподтискане при обаждане и активно редуцириране на шума в реално време. Базирано на симулацията на звука в ушния канал, изходната честота и интензитетът на сигнала за намаляване на шума се приспособяват към различните форми на ушния канал, като по този начин се постига отличен ефект на намаляване на шума, дори и при носене на открито.

Чрез двойно докосване на лявата слушалка, може да се включи и изключи функцията за намаляване на шума, което позволява на потребителите да се наслаждават на кристално чиста музика дори в претъпканото метро или шумен ресторант. Всяка нота звучи с оригиналната си чистота, а басът е мощен и про­низващ, което дава усещане за слушане на музика в студийни условия.

Интелигентният звук на HUAWEI FreeBuds 3 се постига благодарение на чипа Kirin A1. Това е първият чип на Huawei, специално разработен за па­зара на преносими и звукови устрой­ства. Kirin A1 има огромна мощност за обработване на сложни задачи, съ­четана с изключително компактен размер – 4,3 x 4,4 мм. Безжичните слушалки притежават изключителни технологии за цифрова обработка на звук с драйвер за висока чувствител­ност, а новият им чипсет е заложен и в най-новия смарт часовник на бранда – Huawei Watch GT2.

FreeBuds 3 могат да се зареждат безжично, като зареждането може да се извърши с безжично зарядно или чрез обратно безжично зареждане чрез смартфон. Благодарение на енергийната ефективност и ниското потребление на енергия на чипа Kirin A1, HUAWEI FreeBuds 3 могат да издържат непрестанно аудио възпроизвеждане в продължение на 4 часа с едно зареждане и общо 20 часа, когато се използват заедно с кутията за зареждане.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР