Камила срещу Меган: войната на снахите

Дали пък обаче Меган Маркъл не изписа вежди, вместо да избоде очи? Може би "засенчвайки" изявата на Камила Паркър-Боулз, тя всъщност й направи (не)волна реклама.

eva.bg 07 March 2020

Интересни времена настанаха на Острова, откакто Меган Маркъл се завърна. Цяла Великобритания сега нея гледа и тя хич не смята да я разочарова. Вчера например все още херцогинята на Съсекс си позволи да засенчи съпругата на принц Чарлз Камила Паркър-Боулс като пусна в инстаграм свои снимки от посещението си в Националния театър точно когато Камила изнасяше реч, посветена на борбата срещу домашното насилие над жени на фестивала The Women of the World в Лондон. Каузата е много важна за херцогинята на Корнуол и денят, в който тя ще произнесе словото си е избран отдавна и то така, че в него да няма каквито и да е други прояви на кралското семейство. Меган Маркъл обаче или не е била наясно с тези планове или... е била. Според близки до кралските особи Камила е заявила, че е много разстроена от постъпката на съпругата на принц Хари, но всъщност била направо бясна. Резултатът от несъобразителната постъпка на Маркъл е един – из всички медии плъзват нейните снимки, а не тези на Камила, докато произнася своето социално ангажирано слово.

Между другото в това слово съпругата на принц Чарлз призова всеки да е съпричастен към проблема за домашното насилие и заяви, че в подкрепа на каузата за първи път в живота си ще използва хаштаг #everyonesproblem и той ще е. Само че след като Меган изтипоса в инстаграм своите лъчезарни снимки от Националния театър – облечена в ангелски бели дрехи – вече хаштагът #everyonesproblem получи малко по-друго значение.

Британският таблоид Daily Mail вече си позволява да нарича херцогинята на Съсекс с безцеремонното определение „бившата американска актриса”.

При тях е весело, нали?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР