Орландо Блум пак ще става баща. Кейти Пери е бременна

eva.bg 05 March 2020

Снимка: getty images/guliver

По много интересен начин Кейти Пери реши да оповести на цял свят, че е бременна с първото си дете. Направи го чрез новия си видеоклип към сингъла Never Worn White“. В него освен че е облечена в бяла булченска рокля, тя многозначително е сложила ръце на корема си.

Да, бременна е от дългогодишния си приятел Орландо Блум. След няколко събирания и раздели, двамата в крайна сметка откриха нужния баланс за една хармонична връзка и в момента очакват първото си дете. За 43-годишния актьор обаче ще е второ. Той има деветгодишен син от бившата си съпруга Миранда Кер.

Малко след премиерата на клипа самата Кейти Пери официално потвърди новината, че ще става майка, с пост в Туитър, коментирайки колко е щастлива, че вече не трябва да се крие. „Много съм развълнувана. И двамата сме много развълнувани. Това е може би най-дълго пазената от мен тайна. Реших, че най-добрият начин да я споделя е чрез музиката ми“, каза Кейти Пери.

Очаква се бебето да се роди през лятото, все още няма информация какъв ще е полът му. Няма да се изненадаме, ако преди раждането двамата най-сетне минат под венчилото, защото повече от година се водят сгодени. А като повод за забавянето на сватбата през август миналата година Орландо Блум заяви следното:

Вече имам един развод и не желая да имам втори. Затова, когато ми предстои важна стъпка в живота, не бързам да я правя веднага. Сега с Кейти се намираме в чудесен момент от връзката ни, но искаме времето да покаже дали гледаме в една и съща посока. И двамата имаме такива професии, че ни се налага да бъдем разделени за дълги периоди от време. Сега е моментът, в който аз и Кейти изграждаме доверието си един към друг – нещо, което всяка двойка трябва да направи. Луд съм по нея и се радвам, че можем да се учим един от друг.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР