В EVA през март

eva.bg 06 March 2020

Гледали сте Радина Боршош във филмите „Маймуна“ на Димитър Коцев-Шошо и „Привличане“ на Мартин Макариев – и двата с голям зрителски успех.

В момента със сигурност е често пред очите ви с наскоро стартиралия в ефира на Нова телевизия сериал „Ягодова луна“, в който е в ролята на Рая – младо момиче, на което му се налага тепърва да преоткрива баща си (Асен Блатечки в ролята), пък и себе си. Темата на сериала е… гореща. Съвсем буквално.

„Ягодова луна“ (на много места по света така се нарича юнското пълнолуние) разказва за живота на пожарникарите - за рискованата им професия, смелостта, жертвоготовността, но и за чисто човешките им проблеми, взаимоотношения, любови.

Радина Боршош е само на 22 години и тепърва й предстои дипломиране в НАТФИЗ, но вече има в актьорското си портфолио 6 театрални постановки, 3 игрални филма и 2 сериала.

Тя е изключително дисциплинирана, страстно влюбена в професията си, весела, макар и винаги с лека нега в очите, сладкодумна, красива колкото си иска и има най-магнетичната усмивка.

За спасителите и светулките в нощта, за баланса като най-голямото предизвикателство, за любовта, без която не може, за загубата на илюзии, за невъзможната раздяла със своя Учител Стефан Данаилов и за онова, което винаги ще ги свързва – Радина Боршош в мартенския брой на EVA.

Търсете списание EVA в търговските вериги, молове, бензиностанции и пунктовете за продажба на вестници и списания.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР