Made-to-Measure - стил, създаден специално за теб

02 March 2020

Всеки отделен елемент от мъжкия персонален стил може да бъде изразен чрез ексклузивната услуга Made-to-Measure. Тя ви дава възможност да поръчате костюм, сако, панталон, риза, вратовръзки или палто според индивидуалните ви размери.

От елика до яката: цялостната визия се създава според твоите желания, твоето тяло и твоя начин на обличане. От срещата между шивач-експерт и теб започва създаването на дреха специално за теб.

Услугата, която носи отпечатъка на шивашкото майсторството на бранда Ermenegildo Zegna гарантира избор от над 500 изключителни материи, сред които Trofeo, 15 MilMil 15, High Performance и Elements Trofeo Cashmere. Почитателите на перфектния стил ще имат възможността да поръчат по мярка и гардероб за свободното си време - Luxury Leisurewear, както и обувки и аксесоари.

На 11 и 12 март ценителите на изтънченото облекло ще имат възможността да получат безценни съвети за перфектен стил в бутик Ermenegildo Zegna, като заявят своята индивидуална среща с експерт-пивач в бутика на ул. Съборна 2 или на Т. 02/981 83 72 и М. 0888 380 233.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР