5 уелнес съвета на Йоланда Хадид

Майката на Джиджи и Бела Хадид не им отстъпва по красота

eva.bg 29 February 2020

На 56 години Йоланда Хадид показва в профила си в Инстаграм перфектна фигура. Майката на двата супермодела Джиджи и Бела Хадид и на по-малкия им брат, като бивш модел винаги е поддържала тялото си. Здравословна храна, спорт на открито, гладуване веднъж месечно ... ето 5-те тайни за красота, които оспорват законите на времето.

1. Спорт 4 пъти седмично

Йога, джогинг, конна езда, туризъм - Йоланда Хадид се радва на най-различни занимания, но винаги предпочита те да са на открито. Няколко пъти седмично бившият модел се занимава със спорт, за да поддържа тънката си фигура, докато се наслаждава на природата. Самата тя твърди, че никога не се пресилва излишно – прави само онова, което й носи радост и кара тялото й да се чувства добре.

2. Чаша топла вода на празен стомах

Йоланда Хадид си е създала навик, който никога не нарушава. Започва всеки нов ден с изпиването на голяма чаша гореща вода с лимон на празен стомах, за да рехидратира тялото си и да прочисти добре храносмилателния тракт. Това е ефектно средство за дълбоко прочистване на тъканите, а безценното е, че отнема само няколко минути.

3. Био диета

Бившият модел през целия си живот е спазвала балансирана диета, базирана на пресни продукти и отглеждани от самата нея зеленчуци и плодове в домашната градина. Съветва всяка жена да следва разнообразна и свръхвитаминна диета, по възможност с органични продукти.

4. Интензивна хидратация

Сутрин и вечер Йоланда Хадид хидратира тялото и лицето си с ултра богат крем с масло от карите. Според нея той е идеален за дълбоко подхранване на кожата и поддържане на нейната еластичност.

5. Период на гладуване веднъж месечно

За да съживи тялото и ума си, Йоланда Хадид спазва период на гладуване веднъж месечно. В програмата: един или два дни тя е само на лимонова вода и практикува йога на открито.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР