Българка е новият Генерален директор на L’Oreal за Адриатика/Балкани

eva.bg 27 February 2020

Ваня Панайотова е новият Генерален директор на L’Oreal за пазарите Адриатика/Балкани, включително България от началото на месец март 2020 г.

Тя заема мястото на Бриджит Стрелър, която поема нови функции в L’Oreal Group след 15-годишното управление на региона.

В момента Ваня Панайотова е Генерален директор на L’Oréal Румъния, като сега отговорностите й се разширяват и в страните от региона Адриатика-Балкани. Ваня е българка с богат опит, трупан в продължение на повече от 20 години в FMCG сектора и има впечатляваща кариера в управлението на международни компании и мащабни предприемачески начинания.

Тя започва кариерата си в Procter & Gamble и продължава в Mondelez International, където заема длъжности с нарастващи отговорности в Източна Европа, Африка и Средния Изток. През 2017 г. се връща в Румъния като Генерален директор на Orbico, a към L’Oreal Group се присъединява през 2018 г. като Генерален директор на L’Oreal Румъния.

Като завършен лидер със задълбочено познаване на страните от региона Адриатика-Балкани, Ваня ще обедини енергиите на двете дружества с цел продължаване увеличаването на пазарния дял във всички страни, които попадат в сферата на новите й отговорности.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР