За бизнеса в женски род

Какви са тайните на успешните жени в бизнеса?

20 February 2020

Второто издание на Samodiva Mastermind Summit ще представи как силата на женския характер може да се превърне във вдъхновение за откриване на нови перспективи в професионалния и личния живот.

Събитието, чието мото е Business is female, е посветено на жените в бизнеса и предприемачеството, и ще представи как чрез мастърмайнд процеса е възможно много по-ефективно да бъдат постигнати целите във всяка сфера на живота.

Еднодневният форум ще се проведе на 25 април в Rainbow Plaza в София и обещава да се превърне в истинско преоткриващо вътрешния свят приключение.

Мотото на събитието – Business is female, поставя въпросите за бизнеса и силното дамско присъствие в него. То често е генератор на иновативни идеи, в много случаи преобръща текущата посока на развитие на компанията, ръководи дейността по различен, вдъхновяващ, но категоричен начин, който често се оказва ключът към развитието. Именно тази сила на женския характер ще е във фокуса на събитието.

Акцент в събитието ще бъдат мастърмайнд сесиите, по време на които всеки ще може да сподели свое предизвикателство по предварително зададена тема и да получи обратна връзка от останалите.

Най-актуалната информация за форума можете да следите и във Facebook:  Business is Female - Samodiva Mastermind Summit 2020

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР