Били Айлиш: Гадните коментари съсипаха живота ми

eva.bg 18 February 2020

Изпълнителката Били Айлиш е може би едно от най-актуалните имена на музикалната сцена в момента, след като спечели пет награди Грами, четири от които в топ категориите.

18-годишната звезда отбеляза още един голям успех преди броени дни, след като имаше честта да направи песента към новия филм за Джеймс Бонд. Тя се казва „No Time To Die“ и вече може да я чуете онлайн.

И въпреки че всичко в живота на Били Айлиш изглежда повече от прекрасно, тя сподели в интервю за BBC, че всъщност социалните мрежи и злостните коментари са съсипали живота й и развалили радостта от успехите.

„Всъщност, буквално преди два дни спрях изцяло да чета каквито и да е коментари за мен в социалните мрежи. Съсипваха живота ми. Странното е, че колкото по-яки неща ми се случват, толкова повече стават гадните коментари по мой адрес. Тази култура на отхвърлянето е в състояние да те побърка.

Отдавна знам, че трябва да спра да чета коментарите, но не мога да се откъсна от социалните мрежи, защото искам да съм близо до феновете си. Сега хейтърите съсипаха това прекрасно преживяване за мен – да общувам с хората, които харесват музиката ми. Но, за да оцелея, трябва да спра изцяло със социалните мрежи“, сподели Били Айлиш.

 

4 КОМЕНТАРА
4
Даная
25 August 2020, 12:05

До #2:

3
Мария
20 February 2020, 13:54

До #2:
Ти,Били си най-яката певица на света.Ти си любимата ми изпълнителка и твоята песен Bad gay е невероятна.Обичам те!!!

2
Здравейте
19 February 2020, 19:31

Ами като изглежда като изрод, как няма да я смелят...

1
Billy
18 February 2020, 23:07

Спечелила е пет грамита, не четири. Проверете си фактите!

ТВОЯТ КОМЕНТАР