Шарън Озбърн прие белите коси

И се оказа, че много й отиват!

eva.bg 18 February 2020

Снимка: Instagram

Трудно бихме могли да си представимШарън Озбърн с друг цвят на косата, освен с тъмночервения й такъв, с който цели 18 години я виждаме.

Сега обаче 67-годишната съпруга на Ози Озбърн се умори от тежките бои и реши да приеме сивите коси.

Оказва се, че сивата грива й отива страшно много и й стои напълно естествено. Колористът Джак Мартин сподели кадър „преди и след“ на Шарън, за да видим трансформацията й:

„Още един страхотен ден в моята кариера! Най-красивият и елегантен водещ в телевизията – Шарън Озбърн – се довери на мен за пълната си трансформация на визията. Косата на Шарън е 100% побеляла и от 18 години тя я боядисва в тъмночервено по веднъж на седмица. Тя ми сподели, че се е уморила всяка седмица да боядисва косата си и е мечтаела да промени стайлинга си отдавна, но не го е правела от страх, че ще бъде катастрофално. Отне ми около 8 часа да приключа с премахването на червеното и да я боядисам в платиненорусо, за да мога да я освободя от ангажимента да стои в салона всяка седмица“, написа Джак.

Не всички звезди са склонни да приемат белите коси. Например Дженифър Анистън неотдавна заяви, че никога няма да я видим побеляла: „„Няма да ви лъжа – сивите коси ме ужасяват. Никоя друга част от остаряването не ме тревожи и съм категорична, че никога не бих допуснала да имам сиви коси“, заявявала е Анистън.Ние обаче намираме новата визия на Шарън за чудесна!

 

1 КОМЕНТАР
1
ggez
19 February 2020, 11:25

Красота!

ТВОЯТ КОМЕНТАР