Семейна афера

eva.bg 17 February 2020

Семейство Бекъм дойде да подкрепи мама Виктория на Седмицата на модата в Лондон, където тя представи пролетно-лятната колекция на бранда си за 2020 г.

Освен Дейвид и децата, развълнувани бяха и още две специални дами – майката на Виктория - Джаки Адамс, както и майката на Дейвид – Сандра Джорджина Уест.

Всички те, редом до Анна Уинтур, гледаха дефилето от първия ред и гордо ръкопляскаха на Виктория за добре свършената работа.

Семейство Бекъм винаги е било много задружно и това няма как да не направи впечатление. Виктория не би могла да чуе по-бурни овации от тези на любимите си хора.

Г-жа Бекъм отново вложи в новата си колекция любимото си минималистично правило „Less is more“. Тук тя пак ни показа красотата в простотата – без излишни аксесоари, без наслагване на материи.

Чистотата на визиите й бе изразена и в грима на моделите. Както сподели Виктория бекстейдж, с естественото никога няма как да сбъркаме: „Момичетата минаха по подиума с много лек грим, без никакви крещящи акценти. Ако за миналия сезон се заигравах с цветовете и обема на тоалетите, сега направих това със силуетите.“

Вижте акцентите от колекцията в галерията.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР