Навреме за Свети Валентин

14 February 2020

Moët & Chandon с удоволствие представя своето лимитирано издание Signature Rosé Impérial – смел, нов дизайн в палитра от черно и златисто-розово, който демонстрира превъзходството на Пино Ноар в прецизния бленд на Rosé Impérial в бутилка, носеща съвременна версия на един от най-старите розе етикети на марката.

Бутилката на Signature Rosé Impérial е с нов, матиран нюанс на черно, декорирана с връзка със златисто розови елементи около гърлото на бутилката, обновен дизайн на златисто розово лого върху наситено черен фон, избран като фин, но доловим намек за силното присъствие на Пино Ноар, което отговаря за до 45% от бленда от вина, прецизно подбрани, за да създадат изключително ароматното Rosé Impérial на Избата.

Rosé Impérial на Moët & Chandon е известно със своя сияен розов цвят, ярки плодови нотки и неустоим вкус – най-дръзкото и блестящо пресъздаване на стила на марката. То комбинира трите традиционни сорта от Шампан, с превес на Пино Ноар и Мьоние, като червените и бели вина първо се произвеждат отделно, след което се смесват, за да се запазят ароматите, структурата и яркия розов цвят, с който е известно Rosé Impérial.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР