Енрике Иглесиас и Анна Курникова показаха бебето

eva.bg 14 February 2020

Енрике Иглесиас и Анна Курникова успяха да скрият от света щастливото събитие, че ще стават родители за трети път и преди броени дни изненадаха всички с новината, че си имат бебе.

Сега обаче, когато информацията вече е факт, двамата явно нямат намерение да се крият повече, а дори напротив – очевидно искат да споделят щастието си с целия свят.

Те пуснаха снимки в Инстаграм, на които току-що появилото се на бял свят бебе е първо в прегръдките на майка си, а след това и на баща си.

Разбрахме и какъв е полът му – момиченце. Двамата вече имат близнаци на две годинки, които са момче и момиче.

От поста на 44-годишния испански певец и половинката му разбрахме и кога се е родило бебето – на 30 януари. „My Sunshine 01.30.2020“, написа Енрике към снимките. Същият лаконичен текст пусна и Анна Курникова в нейния профил, където също сподели два кадъра с новороденото.

В интервю след появата на близнаците преди две години, когато пак успяха да опазят в тайна бременността на Курникова, Енрике Иглесиас заяви: „Да си баща е едно от най-прекрасните усещания на света. Сега съм много по-отговорен. Вече шофирам с по-ниска скорост, преди да направя нещо глупаво се замислям... Надявам се да бъде готин и спокоен татко.“

Енрике Иглесиас и Анна Курникова са заедно от 2001 година. Въпреки че многократно медиите ги събираха и разделяха, въпреки че не веднъж ги женеха, през всички тези години те упорито отказваха да говорят за личния си живот и са особено потайни относно случващото се с тях.

Вижте снимки на щастливото семейство в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР