Бъдещето променя формата си

Първият смартфон със сгъваем стъклен дисплей на Samsung, предлага изцяло ново мобилно изживяване

13 February 2020

Стил, който се побира в джоба – така може да се характеризира новият модел на Samsung - Galaxy Z Flip. Това е првият смартфон със сгъваем стъклен дисплей.

Създаден да бъде максимално удобен, Galaxy Z Flip се сгъва до размера на портфейл, така че лесно да го поставиш в джоба или чантата си.

Когато е затворен, той е стилен, компактен, с размер на дланта. Когато се отвори, размерът на екрана му почти се удвоява, за да разкрие зашеметяващ 6.7-инчов дисплей1. Със своята стилна цветова гама, елегантни заоблени ъгли и сгъване напред, което се затваря със приятно щракване, Galaxy Z Flip със сигурност ще привлече погледите на мнозина.

Предназначен за онези, които виждат модерните технологии като начин да изразят себе си.

Създаден с първото по рода си сгъваемо стъкло, Galaxy Z Flip буквално “огъва” законите на физиката. С иновативна Hideaway Hinge (скрита панта) и персонализиран UX, Galaxy Z Flip предоставя нови елегантни начини за заснемане, споделяне и изживяване на съдържание – всичко това без докосване на устройството. От стилния си дизайн до разнообразното преживяване с камерата, Galaxy Z Flip дава началото на нова ера на сгъваеми мобилни иновации.

1Размерът е по диагонала на дисплея, като реалната видима площ е по-малка поради заоблените ъгли и отвора за камерата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР