Ето я новата великолепна четворка

eva.bg 12 February 2020

Снимка: guiliver/getty images

При първия общ официален кралски ангажимент на принцовете Хари и Уилям със съпругите им Меган и Кейт, медиите на Острова единодушно ги провъзгласиха за Великолепната четворка. Две години по-късно, половината от тази четворка реши да поеме по нов път.

След като Меган и Хари започнаха нов живот в Канада, отказвайки се от кралските ангажименти и вървящите с тях привилегии, Уилям и Кейт сякаш останаха сами. Официалните им изяви и срещи зачестиха, защото поеха и част от тези на Меган и Хари.

Имаме си обаче нова Великолепна четворка, както се изразиха английските медии, след като Уилям и Кейт заедно с Чарлз и Камила имаха първи общ кралски ангажимент от девет години насам.

Четворката посети баскетболен център за военни, пострадали при мисии и останали на инвалидни колички. Демонстрираха прекрасно настроение, по всичко личеше, че се радват на общата си компания и предадоха усмивките и на останалите. А не бихме могли да кажем същото за последните общи изяви на двамата братя със съпругите им, когато избягваха дори да се поглеждат.

Кейт бе елегантна, както винаги, залагайки на тоалет на Alexander McQueen. Вижте снимки в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР