Жулиет Бинош: На 50 преживях чудовищна криза

eva.bg 05 February 2020

Снимка: getty images

Жулиет Бинош е от онзи тип актриси, които могат да влизат във всякакви роли, да опитват какви ли не жанрове и предизвикателства в професията. Неслучайно тя е едно от съкровищата на киното, а кариерата й продължава устремено напред.

Бинош обаче споделя, че зад успеха и бляскавата слава е преминавала и през много тежки моменти:

И аз трябваше да преодолея страха от старостта. На 50 преживях чудовищна криза. Изпаднах в депресия. Но това се оказа конструктивно за мен, защото се наложи да изчистя егото си, да стана по-силна. Започнах да гледам на тялото си по нов начин, като четях книги по темата за символиката му“, споделя тя пред руското издание на Harper’s Bazaar.

За да бъде в хармония със себе си, Жулиет полага ежедневна грижа. Тя презарежда енергията си редовно: „Всеки ден се опитвам да си отделям около два часа, за да правя неща, които ме вдъхновяват истински – да рисувам, да се разхождам в гората, да гледам филми, да посещавам изложби... Ако пък съм на снимачната площадка, се спасявам с медитация“.

Един от най-важните съвети, които актрисата се старае да следва е да спре да се съмнява, че скромността и честността действително красят човека: „Знам, че в днешно време това не са много популярни качества, но ми се струват много важни. Видяла съм в личния си опит, че колкото по-гениален е човек, толкова е по-искрен и срамежлив “, категорична е Бинош.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР