Любовта ухае на...

...любимата ви дестинация!

eva.bg 03 February 2020

Парфюмът е онзи невидим, но подчертан аксесоар, който насища сетивата така, че напомня дълго за себе си, дори след като носителят му си е отишъл. Веднъж една млада жена пита Коко Шанел: „Кога трябва да се ползва парфюм?“, а мадмоазел Шанел отговаря: „Когато ти се иска да те целуват!“.

Свети Валентин е денят, в който празнуваме любовта, а заедно с нея трепетите, целувките и всички онези прекрасни малки и големи неща, които ни правят щастливи. Когато избираме подаръци за Свети Валентин, в тях влагаме сантименталност, внимание и, разбира се, оригиналност. Парфюмът е един от най-личните подаръци и съвършеният такъв може да бъде избран само от любимия човек, който ни познава най-добре.

Влюбените с авантюристичен дух обичат да пътуват и да изпълват дните си с нови емоции и приключения. А всяко място оставя трайна следа в спомените ни със своите аромати, цветове, вкусове и енергия. Изберете идеалния аромат, според романтичните дестинации, към които искате да поемете с любимия човек!

Париж и Сhanel Сoco Mademoiselle

С какво друго да започнем, освен с града на любовта! Париж е самото въплъщение на романтичния френски дух, а аромат като Chanel Coco Mademoiselle побира всичко това в елегантното си шишенце. Той е сред онези дамски парфюми, създадени за чувствените уверени жени. Chanel Coco Mademoiselle притежава ухание на рози и ванилия и гарантира невероятно изживяване дори за най-взискателните дами.

Флоренция и Gucci Bloom

Живописната и изискана Флоренция, люлката на Ренесанса, е наричана още „най-прекрасното цвете на Италия“. Това вълшебно място намира израз в аромат като Gucci Bloom. Креативният директор на модна къща Gucci е обсебен от цветята във всякаква форма. Затова тук са съчетани нотките на тубероза, арабски жасмин, корен от ирис и още изразителни аромати, създаващи тази изискана композиция.

Ню Йорк и Hugo Boss BOSS The Scent

Какво по-хубаво от романтична разходка в Сентръл парк в Манхатън, Ню Йорк. В града, който никога не спи, винаги можем да очакваме изненади и вълнение. Мъжкият аромат Hugo Boss BOSS The Scent, изпълнен с привлекателност и непреодолима страст, подчертава в себе си чара на този град. Всеки мъж може да изрази стила и естественото си обаяние с внушителната комбинация от джинджифил, цитрусови плодове и афродизиака Oncoba spinosa, който засилва усещането за вълнение. 

 Виена и Yves Saint Laurent Black Opium

Наричат Виена „градът на музиката“. Парфюмът от Yves Saint Laurent - Black Opium – е вдъхновен именно от магията на музиката. В състава му се усещат плодови тонове на круша, с цвят на портокалово дърво. Интензивното сърце от кафе е обагрено с акордите на жасмин. Каква композиция само! Както в музиката, така и тук откриваме обаянието на „обичащите“ се тонове.

Рим и Versace Crystal Noir

Пътуванията до Вечния град винаги са добра идея! В съчетание със страстния аромат на , преживяването наистина ще бъде запомнящо се. С него всяка жена изпъква и заявява себе си със стил и увереност. Женската сила и чувственост са снети в композиция от нея се вливат горчив портокалов цвят, гардения и флоралният аромат на божура.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР