Бащата на Меган Маркъл: Никога няма да видя дъщеря си!

eva.bg 22 January 2020

Отдавна е известно, че Меган Маркъл няма добри отношения с баща си – Томас Маркъл. За сметка на това обаче Томас никога не е пропускал възможността за публична изява, за да говори за дъщеря си. А след като Меган и принц Хари напуснаха кралската фамилия, медиите са жадни за каквато и да било информация.

Томас Маркъл засне документален филм за живота си (Thomas markle: My Story), в който говори много за дъщеря си и съпруга й.

Бащата на Меган я обвинява в това, че разпространява ужасни неща по негов адрес: „Но не ме интересува. Всъщност двамата с Хари са ми длъжници. Буквално заслужавам награда за това, което преживях. Дъщеря ми ми беше обещала, че ще се грижи за мен, когато съм в напреднала възраст. Е, това вече е факт. Време е Меган да се погрижи за баща си“, заявява Томас, като допълва:

Но не мисля, че двамата искат изобщо да ме виждат. Не смятам, че ще видя дъщеря си отново. Вероятно ще ме посети пак само на погребението ми един ден“.

Също така Томас не е щастлив от факта, че Меган и Хари се оттеглят от короната. Той порица поведението на двамата като „срамно“ и ги обяви за „изгубени души“. „Всяко момиче иска да стане принцеса. Меган получи това, а сега се отмята. Според мен прави това за пари“, категорично се изказа г-н Маркъл.

Припомняме, че Томас Маркъл не пожела да заведе дъщеря си до олтара, когато с Хари решиха да се оженят. Той неведнъж я е злепоставял пред медиите, а нещата са ескалирали дотам, че Меган дору му е отговаряла, с риск да предизвика още шум:

Татко, всичко това разбива сърцето ми. Обичам те. Имам само един баща... Но, моля те, спри да ме измъчваш чрез медиите, нека изгладим и възстановим отношенията си.“, гласеше едно от писмата на Меган до баща й.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР