Принц Хари получи предложение за работа

eva.bg 15 January 2020

Снимка: getty images/guliver

Не бързайте да се притеснявате за финансовото благополучие на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, след като решиха да се оттеглят от кралските си задължения и да заживеят като простосмъртни знаменитости.

Налице е първото официално предложение за работа, отправено конкретно към 35-годишния принц. То идва от Burger King, които предложиха на Хари позицията „асистент продажби“. Да, очевидно не му предлагат директно топ позиция на изпълнителен директор. Ето какво гласи част от официалното изявление на компанията:

„Разбрахме, че принцът и херцогинята са решили да се откажат от ролята им на членове на кралското семейство и да започната да работят, за да станат финансово независими. Затова имаме предложение за тях: Направете като хиляди хора по света – започнете отначало и направете първите стъпки в бизнеса ни“. Компанията предлага на Хари работа на половин работен ден.

Естествено, всичко е в шеговит тон и може би не чак толкова добронамерено спрямо Хари и Меган. Но не се и съмняваме, че двамата наистина имат примамливи предложения за изкарване на прилични за стандарта им на живот доходи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР