Меган Маркъл сключи договор с Дисни

eva.bg 13 January 2020

Снимка: getty images

Все още огънят около новината за оттеглянето на Меган Маркъл и принц Хари от кралската фамилия не е утихнал, но двамата вече правят първи крачки към своята независимост.

Британското издание на вестник „Таймс“ съобщи, че Меган Маркъл е сключила договор с многомилиардната кинокомпания „Дисни“. Маркъл вече дори има планирани ангажименти.

Тя е бивша актриса и сега й се удава възможност да се възвърне в бранша по един или друг начин. Меган ще озвучава филми зад кадър, като „Дисни“ от своя страна ще прави дарения за благотворителна организация, действаща в защита на слоновете.

Припомняме изявлението на Меган и Хари за тяхното оттегляне:

След продължителни месеци на задълбочен размисъл, ние взехме решение, че тази година ще пристъпим към промяна: Оттегляме се от кралските си задължения и се отказваме от позицията си на висши членове на кралското семейство. Ще работим върху това да бъдем финансово независими и ще продължаваме да подкрепяме Нейно Величество кралицата.

Именно с вашата подкрепа се чувстваме готови да направим тази стъпка. Ще балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, ще изпълняваме дължимото към кралицата, страната и патронажите ни.“

За сметка на това Бъкингамският дворец не прие радушно новината (за която никой от кралската фамилия, дори Нейно Величество, не бе уведомен): Решенията на херцогинята и херцога на Съсекс са в много ранен стадий. Ние разбираме желанието им да поемат по друг път, но това са много сериозни въпроси, за които е нужно време, за да бъдат разрешени“, официално отговориха от двореца.

Припомняме, че днес - в имението на кралската фамилия Сандрингам Хаус - кралица Елизабет Втора свиква спешно събиране, на което ще присъстват принц Чарлз и принцовете Уилям и Хари и на което ще трябва да бъдат взети основните решения за бъдещата роля на херцозите на Съсекс. Очаква се Меган Маркъл да се включи в срещата чрез конферентна връзка.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР