Сиена сгодена или не?

eva.bg 11 January 2020

През лятото на 2019 г. 37-годишната актриса Сиена Милър бе спипана от папараци в Сен Тропев компанията на гаджето си, 28-годишния галерист Лукас Цвирнер, при това след като месецинаред таблоидите спекулираха с непотвърдена информация, че двамата са се разделили.

Преди няколко дни пък Сиена показа на света своя пръст, но не ни разбирайте погрешно – пръстът беше с пръстен, а върху пръстена имаше диамант. Е, не видяхме надпис „Сиена + Лукас = ВНЛ“ или нещо подобно, но при все това всички си помислихме, че пръстенът е годежен. Оттогава обаче Милър старателно крие тайнственото бижу от любопитни погледи, което означава, че иска слуховете за евентуалния й годеж да спрат.

Наскоро Сиена Милър призна, че няма нищо против идеята да сключи брак и да има още деца. Тя вече има 7-годишна дъщеря от предишната си връзка – с актьора Том Стърджис.

За Лукас Цвирнер актрисата казва, че е открил пред нея един нов свят – този на изобразителното изкуството, който е вълнуващ, интелектуален и много й харесва. Вярваме й, защото повечето от бившите й гаджета са актьори – Орландо Блум, Джуд Лоу, Джейми Дорнан, Ди Каприо за малко, Даниел Крейг и … Сигурно пропускаме някого. За да балансираме, пък и понеже Милър не е просто холивудска красавица, а също така много талантлива актриса, освен гаджетата й, ще споменем и някои от филмите й – „Factory Girl“, „Ловец на лисици“, The Girl(за който получава номинация за „Златен глобус), „Американски снайперист“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР