Празничен Remix

eva.bg 20 December 2019

Все по-често времето не стига за нищо. Добре дошли в съвремието на ускорението!

Remixshop.com поднася eлегантна алтернатива на стресовите моменти от консуматрорската шопинг истерия и часове, прекарани в задръствания. Идеята да откриете премиум находки на ексклузивни цени, все по-често се допълва от осъзнаването какво оставяме след нас.

Няма нищо по-добро да вървим в посока на нулев отпадък и минимализиране на собствения ни въглороден отпечатък, а това е повече от осъществима новогодишна резолюция. Селекцията last minute празнични премиум находки обещават да останат дълго в гардероба на специалните моменти.

Панталон Paul Smith (начална цена 619 лв., може да падне до 142.37 лв.)

 

 

За никой не е тайна висотата в шивашкото изпълнение и прецизните детайли на британския дизайнер в кройка и шев. През студения сезон инвестицията в панталон от най-фина вълна и памук с лекота става гръбнак на силуета, а в дует с бяла риза се превръща във вечен шлагер на добрия стил.

Рокля Red Valentino от remixshop.com (начална цена 719 лв., цена с outlet отстъпка 467,35 лв.)

 

Валентино Гарвани има свой собствен патент върху червения цвят и великолепните рокли за червен килим. Доверете се на 87 години опит в модата с това класическо предложение – миди дължина и ретро холивудски блясък в злато и шампанско. Тост за предстоящите 365 дни!

Рокля BCBG Max Azria (начална цена 489 лв., цена с outlet отстъпка 317.85 лв.)

 

Да кажем, че черната рокля отново е на мода, е лишено от смисъл, защото тя никога не си е тръгвала – от удобни оувърсайз силуети, до подчертаващи женствената природа и достатъчно харизматични за предстояшите празнични дни.

Чанта Tom Ford (начална цена 2459 лв., цена с outlet отстъпка 1598,35 лв.

 

Toм Форд умее да превръща модните си попадения в обект на желанието. При това без предварителен сценарий и ограничаване на сюжета. Съвършената чанта плик от мека кожа е със статут на модна находка и бъдеще на най-любим и верен аксесоар.

Чанта Salvatore Ferragamo от remixshop.com (начална цена 929 лв., може да падне до 603.85 лв.)

 

Поразителен звезден аксесоар, какъвто всъщност подобава на празничните моменти. Естествена кожа и прецизни детайли в безупречното портфолио от италиански образци сред аксесоарите. Достатъчно голям да побере необходимото, елегантен по природа, но и достатъчно освободен (заради дългата дръжка), за да понесе малко бунт в модното послание.

Обувки Pura Lopez (начална цена 376,00 лв., цена с outlet отстъпка 233,12 лв)

 

Чифт елегантно стилето е задължително за формални ситуации. Класическата им визия с категоричност поставя аксесоарите на друга висота - ролята на изящен детайл, който може да осмисли тривиалната черна рокля или гащеризон във всичките им проявления.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР