В EVA през януари

03 January 2020

Екипът на EVA посвещава своя първи брой за 2020 година на Новите 20 – хората, които през следващите 12 месеца ще променят начина, по който гледаме на модата, музиката, изкуството, дизайна, спорта, и отношенията между хората, природата и технологиите като цяло. Лидери на мнение и автори на кросдисциплинарни решения, които преплитат в себе си различни пластове от миналото и настоящето, дефинирайки убедително параметрите на бъдещето. Хора, чиието присъствие в обществения спектър ще ни провокира да общуваме, работим и мечтаем по нов начин. Личности, които ще сбъдват мечтите си през 2020 година и ще променят обстановката в България и извън пределите на страната към по-добро. Защото, както казваше Махатма Ганди – „Бъди промяната, която искаш да видиш в света!” А ние в EVA ще следим внимателно стъпките им, за да проверим дали прогнозата ни ще се окаже вярна. 

Една от Новите 20 е актрисата Любомира Башева, която краси корицата на януарския ни брой.

Любомира Башева идва от семейство с шампионска история и хъс. Първата си роля получава на 16 години - в сериала „Под прикритие“. За нея Мариан Вълев пише образа на главната героиня в режисьорския си дебют „Лошо момиче“. В „Откраднат живот“ влиза като д-р Чилингирова, предстои да я видим в още два филма. През пролетта. ще я гледаме в новия сериал на NOVA „Ягодова луна“ и в пълнометражния „Ятаган“.

На екран си е партнирала с някои от най-харизматичните актьори – Мариан Вълев, Деян Донков, Велислав Павлов, Наум Шопов, Ивайло Драгиев. Гледайте я в очите, за да разберете защо.

В актьорския бизнес, като във всеки друг, трябва да си готов да платиш цената. Любомира изглежда като момиче, което разбира в какво се е забъркало, притежава волята да гони мечтата си – никак не е случайно, че идва от семейство със световни титли, и има онази дълбочина, без която не можеш да постигнеш височина.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР