Принц Хари като Дядо Коледа

eva.bg 21 December 2019

Снимка: Youtube

Принц Хари и Меган Маркъл официално започнаха своята коледна почивка. По последни данни херцогинята и херцогът на Съсекс са си взели отпуск от всички кралски ангажименти и в момента се намират в Канада, заедно със сина си Арчи.

Къде точно се намират членовете на британската кралска фамилия, се пази в тайна от съображения за сигурност. Според приближени до семейството, Меган и Хари си прекарват страхотно, виждат се с приятели и се забавляват на домашни събирания. С тях е и майката на Маркъл, Дория. Още през ноември бе обявено, че семейство Съсекс няма да прекарат коледните празници, както повелява традицията, с кралица Елизабет II в имението й в Сандрингам.

Въпреки бягането на Меган и Хари от публичността, все пак в мрежата се появи трогателно видео на принца, в което той е маскиран като Санта Клаус. Той посвети видеото на скърбящите деца на военнослужещите във Великобритания, изгубили свой родител, които всяка година се събират на коледно парти (Scotty's Little Soldiers Christmas party) с благотворителна цел да подпомогне опечалените семейства:

„Знам отлично какво е да загубиш родител като дете – това е изключително трудно. Но също така знам, че всеки от вас помага на човека до себе си, което ще направи Коледа фантастичен празник. Родителите ви никога няма да бъдат забравени. Надявам се всеки от вас да успее да си тръгне с усмивка на лицето след коледното парти! Желая ви Весела Коледа и щастлива Нова година!“, казва Хари във видеото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР