Ева Лонгория и най-сладкият кавалер

eva.bg 16 December 2019

Снимка: Instagram

Днес Сантяго е причината за това усмивката на Ева Лонгория да не слиза от лицето й. Актрисата роди първото си дете през юни миналата година и оттогава направи всичките си почитатели част от нейното приключение в майчинството, споделяйки ежедневието си в мрежата.

Сега Лонгория буквално разтопи всички от умиление, споделяйки видео, на което виждаме, че малкият Санти вече може и да танцува! Тя неведнъж е показвала как двамата вървят ръка за ръка из улиците и Санти стъпва уверено до нея, а сега той се превърна в най-сладкия кавалер за танц.

Времето просто отлетя! Кога детето ми стана на една годинка?! Не знам, но изминалата година наистина беше най-щастливата в живота ми. Да се будя и заспивам с тази красива душа, е просто магия. Всеки звук, всяка усмивка на Санти, са истинско щастие. Благодаря ти, че избра мен за твоя майка“, заяви тя по повод първия рожден ден на сина си.

В семейството на Ева коледното настроение вече е факт, макар и в момента да се намират в Дубай. Актрисата сподели и кадър на Сантяго в дубайската пустиня: „Санти посещава Дубай за трети път!“, написа тя.

Вижте сладкото видео, трогнало милиони последователи на Ева в Instagram, по-долу.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР