С подкрепата на цялото семейство

Рийз Уидърспун с две от децата си и съпруга си на наградите Women in Entertainment

eva.bg 12 December 2019

Снимка: getty images/guliver

Всички обичат Рийз Уидърспун, която се радва на изключително позитивен имидж в Холивуд. Сладка, винаги усмихната, с много приятелки, с кариера, активно подкрепяща жените в Холивуд и самата тя успешно изявяваща се в доста по-мъжките поприща като режисура и продуциране.

Затова и не е изненада, че именно на нея бе връчен призът за лидерство на името на Шери Лансинг по време на организираното от „The Hollywood Reporter“ събитие Women in Entertainment.

На червения килим заедно с Рийз бе и почти цялото й семейство, дошли да споделят с нея радостта от наградата. Освен 20-годишната й дъщеря Ава, която е абсолютно нейно копие, до майка си застана и 16-годишният Дийкън, който също е взел доста от нейните гени. На събитието бе и настоящият й съпруг Джим Тот, от когото има син на 7 години.

В речта си при получаването на наградата Рийз призова жените да не се страхуват да изказват мнението си, да не заглушават гласа си. „Изпратете първия имейл. Нарушете тишината в стаята. Задайте първия въпрос. Направете нещо“, призова Рийз.

„Омръзна ми да участвам в проекти, в които съм в единствената главна женска роля. Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не й се предлага като опция...", казва Уидърспун, която стои зад създаването на "Големи малки лъжи", където основните персонажи пък са само женски.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР