Виктория Бекъм е винаги във форма

eva.bg 12 December 2019

Снимка: instagram

Г-жа Бекъм е майка на четири деца, но никога не е правила компромиси с фигурата си. След всичките си бременности, тя винаги е влизала бързо във форма, а сега, на 45, когато е успешен дизайнер с натоварен график, отново не пропуска тренировките си за нищо на света.

В своя Instagram профил тя се похвали с последното си посещение във фитнеса. Не е учудващо, че Виктория е стилна дори и там. Сега тя избра бял спорен екип, в който фината й фигура се подчертава.

„Ранна сутрешна тренировка!“, написа тя. Не се и съмняваме, че е била ранна: Виктория неведнъж е разкривала, че денят й започва в 5 сутринта. Тя тренира всеки ден поне по два часа.

Бекъм набляга на кардиото. Тя тича над четири километра всеки ден на пътеката. Това е единственото време, в което гледа телевизия. Разбра се, тя работи и много с професионален треньор, а когато тренировката й приключи, отива да направи закуска на децата и с Дейвид ги карат на училище.

„Понякога вмествам и още една тренировка, преди да отида в офиса. Много съм дисциплинирана. Трябва да бъда. Това е единственото време, което мога да си позволя да дам само на себе си“, споделяла е преди Виктория Бекъм.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР