Различната Коледа

Елате в Bulgaria Mall, за да изживеете една истински вълшебна Коледа за малки и големи

11 December 2019

 

И подаръци ще има…

Представете си какво би било да получите наистина подаръка, за който си мечтаете тази Коледа? От Bulgaria Mall са подготвили изненада за вас – просто трябва да си напишете желанието…на правилното място! А това е приказната къщичка на Дядо Коледа на ниво партер в Bulgaria Mall, където можете да пуснете своето писмо с желание за перфектния подарък от 1 до 20 декември. И така с малко вяра в чудеса, помощниците на Дядо Коледа могат да те посетят, за да сбъднат твоето желание.

Играта не е обвързана с покупка. Участие в играта се осъществява чрез попълване на талон, предоставен от Bulgaria Mall. Описаният подарък в талона за участие трябва да бъде на стойност до 1000 лв. с ДДС, да се предлага в Bulgaria Mall или да бъде за благотворителност. Допълнителните условия са посочени в Правилата за участие в играта, които ще откриете на: bulgariamall.bg/christmaswishes.

На среща с Дядо Коледа и още куп други вълшебства

Децата тръпнат в очакване през цялата година да видят Дядо Коледа на живо, като този път белобрадият гост от Лапландия е довел със себе си и своята мила Баба Коледа. Децата ще могат да разкажат на Дядо Коледа за своите най-съкровени желания и лично да го уверят колко много са слушали през годината в следните дни и часове: от 1 декември между  13:00 – 17:00 ч., а всеки уикенд от 7 до 22 декември в диапазона между 12:00 и 16:00 часа. Освен това на ниво партер на Bulgaria Mall  на 14 и 15 декември  от 12:00 до 13:30 ще има и тематични работилници за малчуганите, които искат да творят и да направят свои коледни картички и аксесоари. А за да бъде Коледата наистина забавна, през целия празничен месец всеки уикенд от 11ч. ще има и представления на детски куклен театър, който ще ни потопи във вълшебния свят на любимите детски приказки. Празничното настроение ще бъде допълнено и от Рождественски концерт на София Госпъл Хор на живо в Bulgaria Mall на 15 декември от 20:00ч.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР