В коледната еуфория можем само да се гмурнем

С перфектните подаръци - за мен, за него, за дъщеря ми, за най-добрата ми приятелка...

eva.bg 18 December 2019

В празничния декември имаме все повече поводи да се усмихваме. Това е периодът, в който някак целият шум и ангажименти около нас биват заглушени, светът сякаш спира да се върти за момент и ние имаме възможност да се съсредоточим върху важните неща – близките, приятелите и не на последно място – върху себе си.

Сега е перфектният момент да се поглезим, да поглезим и любимите ни хора. При коледните и новогодишните подаръци вниманието винаги се забелязва (а и нека си го кажем направо – то е най-важното!). Затова трябва да се постараем да зарадваме важните около нас хора с неща, от които имат нужда и ще ги накарат да се усмихнат.

Ето нашият кратък пътеводител, който ще ви подскаже идеи за това какво да търсите по магазините!

За него

Започваме с нещо за любимия, който ще оцени, че се грижите за гладката му кожа и красивия му външен вид. Самобръсначката е един от задължителните артикули в мъжкия разкрасяващ арсенал, независимо колко „скромен“ е той. Да се намери перфектната такава, обикновено не е толкова лесно. Сега обаче имаме възможност да зарадваме мъжа до себе си с новата Gillette Skinguard, която ще отговори на всичките му изисквания и очаквания. Тази самобръсначка е създадена и за най-чувствителната кожа. При бръснене, ножчетата леко се повдигат, за да не наранят чувствителното лице, а специалният добавен слой омекотява кожата и осигурява допълнителна защита. Скубането и порязването са сведени до минимум, тъй като оптималното разположение на ножчетата избягва този неприятен опит, обирайки натиска на ръката.

За мен

Подаръкът „от мен за мен“ не трябва да бъде пренебрегван. Особено когато става въпрос за инвестиция. Инвестиция в нещо, което ще ни служи ежедневно и ще облекчава някоя от дейностите ни. Braun Silk-épil SkinSpa е съвършеният начин да помислите за себе си. С него буквално пренасяме салона за красота у дома и всичко става бързо и лесно – епилиране, ексфолиране, масаж... А какво по-хубаво от това да постигаме перфектна гладка кожа от главата до петите, без да напускаме прага на дома си?

За моето здраво тяло

Навсякъде все се повтаря, че технологиите са много напреднали и продължават да напредват. Повярвайте, има защо! Смарт часовникът Watch GT 2 от Huawei може да ви служи като кондиционен треньор чрез функцията си за мониторинг на различни спортни дейности. Този удобен часовник може и да анализира също и фазите на съня ви, следейки нивата на стреса. Страхотен помощник, за поддръжката на здраво тяло!

За най-добрата ми приятелка

Ако най-добрата ви приятелка има пиетет към модата, то тя със сигурност ще се зарадва, ако се сдобие с артикул, попадащ в най-горещите трендове за сезона. Колекцията Tommy x Zendaya от Tommy Hilfiger предлага смели, цветни и невероятно стилни модни находки, които обраха овациите по време на Седмиците на модата. Палтото е гръбнакът на зимния гардероб, затова се спираме на него. Карираното палто от колекцията, в което е облечена модната икона Зендая, кара всеки, който го носи, да изпъква сред тълпата.

За майката

За най-важната жена в живота избираме нещо луксозно, но и осигуряващо нежна грижа. Premium колекцията на Lierac създаде невероятния мултикорективен противостареещ еликсир, който е задължителна част от женския будоар. Той е вдъхновен от последните открития в областта на регенеративната медицина и съдържа иновативен комплекс, който атакува феномена на преждевременното стареене. Няма по-хубав подарък от сияещата, красива, гладка кожа.

За дъщеря ми

И тук идва моментът да бъдем малко по-сантиментални и да потърсим по-личен и специален подарък. Красивото сребърно колие, носещо инициалите на любим човек, се превръща в топъл жест, с който да изразите любовта си.

 За моя препълнен график

Работата и неотложните ангажименти са като лавина, която може само се увеличава. Затова е важно да менажираме времето си правилно и винаги да имаме представа в коя част на деня се намираме. Затова часовникът е незаменимият аксесоар, без който не можем да имаме успешен ден. А още по-хубаво е, когато той е и съвършеното допълнение към стила ни. Моделът на Swatch – Ashbaya GG407 - има привлекателен изумруден нюанс, а минималистичният му дизайн му позволява да пасне на всяка визия. Много по-приятно е да разбираме часа от този стилен аксесоар, отколкото от телефона.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР